Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, dâhilfiiliniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar top size özeldir. Ancak tekrar de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç nokta var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda hasetn her saatinde dâhilmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Ika Oba imalı Karayip purolarda dâhilmeden önce nemliliğini kontrolör kılmak gerekir. Bu Toscanello dâhilin meri değil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı nem oranlarında dâhilmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da deneme cepheılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim önemli bir kural var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz hırsle yakılır! Puro her mevsim evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabil koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro taalluk ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde benzeyen. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken flama puroya düver ilişki etmemelidir. Coşkun maviliği purodan biraz uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her kanatı kırmızıya döndüğünde kızartma fiillemini sarrafiyeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 basamak eğimle, aleve tam ilişki etmeyecek şekilde tutun. Bu fiillemi yaparken tüm ayağın hemayar yanması gerektiği dâhilin puroyu aynı zamanda düzgün bir şekilde 360 basamak döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna tabii alevli çakmalara bakılırsa biraz daha uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu stil çakmaklar çok etkilidür ve lüks benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma fiillemi tabii alevli çakmaklarla, biraz mevsim alabilir. Bu müddet size saat kaybı kabil kaynakükebilir yalnız puro sabır ve emek ister. 5- İyi Yandığını Muayene Ika Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma fiilleminden sonra elverişsiz çevirip vecihünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya uçukçe gökyüzü üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm bukanak kıpkırmızı ise yakma fiillemini sarrafiyearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her kanatı tam yanmamışsa, yani tüm bukanak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu ağızınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ufak tefek soluk daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Belli belirsizçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz dâhilime apiko. Pekâlâ evet siz apiko mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke dâhililmeli. Alacağınız her soluk arasında en azından 40 saniye aylamak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil dâhilmeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı dâhilimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı dâhilmeye devam ederseniz, puro o derece şiddetlilaşır ki hiç dâhililemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Esrar uçukçe ağıza doldurulur ve dilsiz kameraların dumanla uyartılmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az taalluk gösterdiğinizin bir fiilaretidir. Sönen puronun küllerini enikonu temizleyin. Bunun dâhilin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri enikonu temizlediğinizden güvenli olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim dâhiltiğim Toscanello dâhilin yeniden yakma sorun oluşum etmez. Ancak eloğlu imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda kederlilik hissedeceğinizi göstermek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl hatta daha uzun bir müddet da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesinlikle şpeş olan 2 kuralı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın alev değerıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 basamak arasında başüstüneğundan güvenli olmanız gerekiyor. Nesil ortamında bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lazım yoktur. Lakin lacerem eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama dünyaını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sorun ile hakkındalaşmazsınız. Muhafaza dünyaı sıcaklığında hamur sorun dünyaın itici değil lüks sıcak olmasıdır. Çünkü saklama dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise saklama dünyaının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer lüks kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem nem saklama dünyaı sıcaklığına bakılırsa takas gösterecektir ve bu yüzden de saklama dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir gökyüzü geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta gökyüzü geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama dünyaının gökyüzü geçirmemesi ve buna sargılı olarak da kutu dâhilindeki nem ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak dâhilin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlayacak kesinlikle gökyüzü geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En hayırlı humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesinlikle gökyüzü geçirmedikleri dâhilin sair rakiplerine koskocaman başkalık atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.