Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, derunkonuiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar top size özeldir. Fakat tekrar bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç derece var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda hasetn her saatinde derunmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Ika Pençe özümlemeı Karayip purolarda derunmeden önce nemliliğini arama geçirmek gerekir. Bu Toscanello derunin meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı gönen oranlarında derunmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da sınama kenarılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim hayati bir kaide var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz hırsle yakılır! Puro her dem evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabil dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişki ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde andıran. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken flama puroya direk bağlantı etmemelidir. Ateşli maviliği purodan biraz uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yöreı kırmızıya döndüğünde kızartma konulemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 radde eğimle, aleve tam bağlantı etmeyecek şekilde tutun. Bu konulemi yaparken bütün tabanğın yeksan yanması gerektiği derunin puroyu aynı zamanda nizamlı bir şekilde 360 radde döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna saf alevli çakmalara göre biraz henüz uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu konsept çakmaklar çok etkilidür ve bir küme andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma konulemi saf alevli çakmaklarla, biraz dem alabilir. Bu müddet size saat kaybı kabil kaynakükebilir yalnız puro sabır ve çalışma gerek. 5- İyi Yandığını Yoklama Ika Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma konuleminden sonrasında hilaf çevirip utanmaünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya belli belirsizçe üslup üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün basamak kıpkırmızı ise yakma konulemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yöreı tam yanmamışsa, doğrusu bütün basamak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu ağızınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ıvır zıvır dem henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz derunime müheyya. Pekâlâ evet siz müheyya mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkara çıkara derunilmeli. Alacağınız her dem beyninde en azcaından 40 saniye aramak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil derunmeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı derunimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı derunmeye devam ederseniz, puro o denli kötülaşır ki hiç derunilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Kötü belli belirsizçe ağıza doldurulur ve tat azrailların dumanla ikazlmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca ilişki gösterdiğinizin bir konuaretidir. Sönen puronun küllerini pekçe temizleyin. Bunun derunin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pekçe temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim deruntiğim Toscanello derunin yine yakma mesele örgütleme etmez. Fakat eloğlu özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda dokunaklılık hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl ayrıca henüz uzun bir müddet dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesin şpeş olan 2 kaideı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın sıcaklık değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 radde beyninde olduğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Ocak içinde bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza ister yoktur. Fakat nasıl eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız dünyaını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek mesele ile hakkındalaşmazsınız. Hıfız dünyaı sıcaklığında soy mesele dünyaın ilgisiz bileğil bir küme sıcak olmasıdır. Çünkü hıfız dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise hıfız dünyaının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet gönen hıfız dünyaı sıcaklığına göre değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir üslup geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca üslup geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız dünyaının üslup geçirmemesi ve buna rabıtalı olarak da kutu derunindeki gönen ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak derunin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlayacak kesin üslup geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En düzgün humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesin üslup geçirmedikleri derunin öbür rakiplerine mehabetli ayrım atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.